Ja pitihän sitä taas kokeilla jotain uutta..Paikallinen SuperHyvä lankaliike Lennun Puoti oli saanut myyntiin Kool Aid mehujauhetta. Eli eikun testaamaan. Ostetaan siis Kool Aid mehujauhepusseja ja valkoista Sisu lankaa. Kotosalla vyyhditin langan keittiöntuolien kanssa ja jaoin vyyhdit kahtia. Kattilaan noin puoli litraa vettä ja pikainen kiehautus/lämmitys. Sitten kasteltu vyyhdin puolikas kattilaan ja odottelua. Muutaman minuutin sisällä kaikki väri kattilasta on siirtynyt lankaan! Seuraavaksi samaan veteen uusi väri ja toinen puoli vyyhdistä. Ah mitä värejä!!! Ihan mielettömän ihania sävyjä pikakokeilujen tuotoksena.

1819653.jpg

Hauskaa hommasta tekee se että operaatio sujui ruoanlaitto välineillä, eli kun kyseessä on mehujauhe joka värjää niin ei huolta myrkyistä yms. erillisistä kattiloista yms. Ja lapsillekin jäi mehua maisteltavaksi.

Sininen väri on Blueberry-mehua, lila Grapea. Pinkki aikaansaatiin Pink Lemonade värillä ja punainen on Cherryä. Vielä on Lemon-Limen vihreää testaamatta ja kaupassa lisää sävyjä.

Suosittelen!! Vielä kun keksisi mitä noiste tekisin!

1819677.jpg

Loppuun vielä toinekin testi, hassua miten montaa asiaa tulee aina testattua ja siihen se jää. Ehkä syy lienee siinä että aina löytyy jotain uutta testattavaà? Mutta, Tiimari myy halvennuksessa koristevaloihin tarkoitettuja kalvosarjora. Servettejä, sivellin, vanha valosarja (lamppujen koristekuvut repeilleet) ja servettilakkaa ja dam! Syyspimeiden kunniaksi uusi, retrohenkinen valosarja on valmis. Tuli ihan hieno, ja tuota todella voi poltella jo nyt terassillakin pimenevässä syysillassa, suurin osa valotarjonnasta on liian kimaltelevaa ja jouluista syyskäyttöön.

1820032.jpg