Joulu tuli ja meni, askartelurintamalla on tapahtunut kaikenlaista..kuvia ei ole mistään. Iso läjä kortteja meni eteenpäin myyntiin hyvään tarkoitukseen ja JOKAINEN jäi kuvaamatta. Pitänee Uuden Vuoden kunniaksi virkustua.:)

Salainen KirjaYstävä on taas vauhdissa, hieno niin! Täytyy toivoa että mukana on paljon kirjojen ystäviä. Itse luen koko ajan, milloin mitäkin käsiin sattuu eksymään. Scifiä ja fantasiaa EN lue, ainoat pitämäni fantasiakirjat ovat koko Narnia sarja ja Tolkienin kirjat. Muita olen koettanut lukea, heikoin tuloksin. Viimeaikoina on mennyt paljon kotimaista, Härköseltä on kohta luettu kaikki, uusin Remes on tietysti nyt luettavana kun joulupukkin sen kotiin toi. Pitkästä aikaa ylivoimaisesti paras kirja jonka vasta luin on Kun vaimo kävi lääkärissä, hollantilaisen Kluunin kirja vaimon rintasyövästä. Piti itkeä..kirja on todella erilainen sairauskertomus. Mies kertoo miten syöpä muuttaa niin paljon muutakin kuin vaimon elämää, kertoo avoimesti, huumorilla, suoraan ja rakkaudella. Niisk..Jos vuonna 2008 aiot lukea vain yhden kirjan niin suosittelen ehdottomasti edellämainittua. Itse luin sen univelkoja uhmaten yhdellä kertaa.

Nyt luettavanani on Ruandan kansanmurhista kertova tarina, tositarina hotellinjohtajasta joka pelasti teoillaan useita ihmishenkiä. Suosittelen sitäkin! Samoin luettavava Tahkokallion Mitä tehdä levottomille lapsille, aina joskus pitää lukea työhönkin liittyviä kirjoja. Lisäksi olen Tahkokallion buukannut helmikuuksi paikkakunnallemme vanhempainiltaan, pitäneeköhän pyytää omistuskirjoitus..

Mutta siis ylipäätään luen vain hyviä kirjoja, olen valinnoissa aika tarkka joten harvoin mitään ihan kauheaa käsiin eksyy. Kotona kirjoja on paljon, uuden kirahyllyn kapasiteetti loppui heti kun se tehtiin ja lisähyllyjä on tilattu mieheltä. Kaapeissa on edelleen kilotolkulla kirjoja jotka pitäisi saada hyllyihin. Kaappeihin pitäisi tunkea niin paljon muutakin. Ennen olen keräillyt kaikenlaista, jossain vaiheessa huomasin ettei niille postimerkeille eikä kukkopilleille niin ole väliä. Kirjoja ihmisellä pitää olla! Mies hokee aika usein että kirjastolaitos on sitä varten ettei kaikkia tarvitse kotiin hankkia, lainaaminen ja OMAN kirjan hipeltäminen ovat kuitenkin kaksi hyvin erilaista asiaa. :) Onneksi hulluja on muitakin kun minä..

ILOISTA UUTTA VUOTTA!!! Ja lukemisiin!