Sadepäiviä on vietetty korutalkoiden merkeissä, todella leppoisalla meiningillä on kaverin kanssa kokeiltu kaikenlaista hassua. Sinooperin foliohelmistä syntyi kesän ihanin kaulakoru! Noita voisi tehdä kaikissa väreissä, joka asuun sopivan.

1694048.jpg

Nuorimmaisten hoitotäti sai kesäloman kunniaksi oman kaulakorun, lempiväristä ei ollut havaintoakaan joten lähdin vihreälle linjalle. Tykkäsi..Tuollaisia kiinnityslukkosysteemejä pitäisi tilata lisää, on aika näppärä. Harmi kun lasihelmet eivät todellakaan tule kuvissa esille parhaalla mahdollisella tavalla, ei tuo taustakaan tosin mikään kummoinen ole.

1694053.jpg

Itse pidän eniten juuri tuollaisia nyörikoruja joissa suurimmassa osassa roikkuu pääsääntöisesti vain yksi "juttu", helmi, joku metallikuvio yms. Siksi sitä tulee värkättyäkin samantyylisiä kaikista mieluiten, sellaiset ihan järjettömät helmipläjäykset ei oikein iske. Rannekoruja tuli myös muutama, memory wire korut eivät ole ihan omantyylisiäni. Nuo puukorut taasen ovat ihania!! Pienin noista piti tehdä esikoiselle.

1694063.jpg

Vaijerista piti tehdä rannekoru ja nilkkakoru..jälkimmäinen ehti olla jo nilkassakin kunnes keskimmäinen lapsosenin päätti purkaa sen atomeihin ja se siitä.. Katsotaan saako siitä värkättyä vielä korua.

1694068.jpg

Vaijerista syntyi ehkä hienoin koruni tähän saakka, hempeä kesäväritys! Samoista helmistä on kehiteltävä rannekoru ja ehkä vielä korvakorutkin.

1694073.jpg

Ehdottomasti eniten käyttämäni itse tehdyt korut ovat seuraavat. Nuo kaksi on värkätty jo pari kuukautta sitten, nyt sain vain niihin oikeat kiinnitys systeemit, aikaisemmin pelkkä solmu on riittänyt. Niin herkullisen hauskoja ja helppoja tehdä, jälleen kerran tuollaisia pitäisi olla kymmeniä eri värejä.

1694075.jpg